Най-доброто име за вашето малко кученце от породата Булдог

Правилното подбиране на най-подходящото име е важно, за да може вашето кученце да го запомни лесно и бързо. Въпреки че всички малки кученца са игриви, вашите любимци от породата Булдог ще се превърнат в сериозни възрастни кучета, които ще бъдат част от вашето семейство. Затова е необходимо да изберете име, което да отговаря на индивидуалният характер на вашето куче, а Вие да се чувствате комфортно навсякъде, където ще го използвате. Можете да изберете име различно от името в родословието на кучето.
Необходимо е името, което изберете да е кратко, защото така е по лесно кучето да го запомни правилно. Трябва да се възползвате от факта, че някои звуци са по лесни за разграничаване и може по лесно да се чуят. Включвайки такива звуци в името, вашето кученце ще го запомни по-бързо.
Важно е името да не може да се обърква лесно с други команди, имена на хора или други домашни любимци.
Информацията в литературата досега посочва, че твърдите съгласни като Д, К и Т поставени в началото на името на малкото булдогче са подходящи, защото те допринасят за лесното и бързо привличане на вниманието му. Например женски кученца могат да се нарекат: Дина, Дейзи, Дарлийн, Кати, Кейла, Тафи и Тара, а мъжките може да бъдат наречени Дейл, Дарил, Карл, Тейлър и Теди.
За вдъхновение може да използвате и цвета на космената покривка на вашият любимец и така да му изберете най-подходящото име.


Ключови думи: домашен любимец, куче, булдог, избор на име, pet, dog, name choice