Известните и техните екзотични домашни любимци

Богатите и известните предпочитат своите домашни любимци да са като банковите им сметки: екстравагантни и скъпи.
Джъстин Бийбър дори нарушил закона, за да пътува с домашният си любимец – маймуната Мали. За тази цел той използвал частният си самолет, споделил че ще бъде съкрушен ако се раздели с маймуната Мали.
Рийз Уидърспун има две миниатюрни магарета на име Хонки и Тонки. Актрисата може да си мисли че нейните любимци са послушни и сладки, но съседите и не са на това мнение. Няколко жители са подали жалба, заради рева на магаретата.
Стивън Тайлър разкрил в интервю, че има миеща мечка на име Бандит за домашен любимец. Той я отглеждал в задния двор на дома си в Масачузетс.
За всеки гледал поредицата Здрач, няма да се учуди като разбере че Кристен Стюарт има кръстоска между куче и вълк за домашен любимец. Той се казва Джак и по нейните думи е много сладък и мил.
Леонардо ди Каприо си е взел 10 годишна костенурка за домашен любимец. Според него е добре домашният ти любимец да може да живее до 80 години.
Джордж Клуни в продължение на 18 години е отглеждал прасе за домашен любимец. Той е бил съкрушен, когато прасето починало.
Ванила Айс, чието истинско име е Робърт Ван Уинкъл отглежда кенгуру за домашен любимец. След като кенгуруто избягало и надраскало кола, рапърът бил глобен 220 долара, защото разрешителното му за животното било изтекло.


Ключови думи: знаменитости, екзотични домашни животни